Energie

Als je twee magneten op een bepaalde manier tegen elkaar probeert te duwen voel je een tegenwerkende kracht; ze stoten elkaar af. Blijkbaar is er tussen die 2 stukjes ijzer een kracht aanwezig die je niet kunt zien, maar die er wel is. Dit zijn energie velden.

Je zet de radio aan en er komt geluid uit.. Hoe komt dat , waar komt dat vandaan. Ergens wordt er iets opgevangen, dit noemen we een frequentie, een trilling… ENERGIE.

Alles om ons heen bestaat uit energie. Zo straalt elk lichaam zijn eigen frequentie uit en heeft een energie veld om zich heen. Dit veld kunnen we verdelen in het grofstoffelijke, de materie, ons lichaam en het fijn stoffelijke onze aura en onze chakra’s. De ruimte waarin deze velden zich bevinden is onzichtbaar, maar beroering ervan wordt wel degelijk ervaren. Als je stevig in je schoenen staat, zullen de velden zich na een ontmoeting weer snel herstellen. Als dat niet zo is, kun je energie bij de ander achter gelaten en/of energie van anderen overnemen. Door negatieve, ongewenste gedachtes en beelden kan veel energie verloren gaan.

 

   Als je in beweging komt dan ontstaat de weg vanzelf.