Intake

Om een traject te starten is het belangrijk om een compleet beeld te krijgen van  we je bent, waar je vandaag komt, waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Daarvoor is een uitgebreide intake erg belangrijk. Hieronder kun je kiezen uit 4 intake pakketten.

Alle intake afspraken zijn persoonlijke en worden online afgenomen.

1.  Hsp psychosociaal traject
2. Natuurgeneeskundig/orthomoleculair
3. Natuurgeneeskundig/orthomoleculair+Hsp psyche
4. Natuurgeneeskundig/orthomoleculair+psyche

Hsp psychosociaal traject

Dit intake pakket bestaat uit een volledige psychosociale anamnese, een hoogsensitiviteitstest en ter aanvulling een neur4profiel assessment. We kijken vooral naar het emotioneel en mentaal welbevinden. Het lichamelijke komt wel aanbod in relatie tot de hulpvraag maar om daar dieper op in te gaan is een intake  natuurgeneeskunde/orthomoleculair gepaster.  Tijdens deze intake bespreken we de testen en we maken een tijdslijn van jouw leven tot nu toe.  De intake neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.

Welke mentale-en emotionele problematieken:  leren omgaan met Hoogsensiviteit, te veel piekeren, moeite met het aangeven van grenzen, te veel stress ervaren.

Natuurgeneeskundig/orthomoleculair

We kijken naar je voedingspatroon en waar je deze kunt verbeteren en aanpassen. Tevens zetten we voeding in als medicijn. Dit intake pakket bestaat uit een uitgebreide  fysieke anamnese gericht op de klachten en de geschiedenis ervan. Aangevuld met een neuro4profiel assessment. Daar waar nodig nemen we een test af met een bioresonantie. Er kan eventueel nog geadviseerd worden om verdere testen te ondergaan, zoals o.a een bloed test om meer inzicht te krijgen in het huidige beeld in relatie tot de hulpvraag.

 Welke lichamelijke problematieken:  exceem, darmen, longen(bronchitis, astma) allergieën en intoleranties, fibromyalgie, (chronische) vermoeidheid

Natuurgeneeskundig/orthomoleculair+ Hsp psychosociaal

Deze intake is hetzelfde als hierboven maar dan specifiek gericht op de hoogsensitieve persoonlijkheid. 

Welke problematieken: leren omgaan met Hsp, angsten, depressie en Burn-out

Natuurgeneeskundig/orthomoleculair+ psyche

Deze intake is hetzelfde als hierboven maar niet specifiek gericht op de hoogsensitieve persoonlijkheid. 

Welke problematieken:  angsten, depressie en Burn-out