Intake

Om een traject te starten is het belangrijk om een compleet beeld te krijgen van  we je bent, waar je vandaag komt, waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Daarvoor is een uitgebreide intake erg belangrijk. Hieronder kun je kiezen uit 4 intake pakketten.

Alle intake afspraken zijn persoonlijke en worden online afgenomen.


1. Natuurgeneeskundig/orthomoleculair
2. Natuurgeneeskundig/orthomoleculair+Hsp psyche

1.Hsp psychosociaal traject

Dit intake pakket bestaat uit een volledige psychosociale anamnese, een hoogsensitiviteitstest en ter aanvulling een neur4profiel assessment. We kijken vooral naar het emotioneel en mentaal welbevinden. Het lichamelijke komt wel aanbod in relatie tot de hulpvraag maar om daar dieper op in te gaan is een intake  natuurgeneeskunde/orthomoleculair gepaster.  Tijdens deze intake bespreken we de testen en we maken een tijdslijn van jouw leven tot nu toe.  De intake neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.

Welke mentale-en emotionele problematieken:  leren omgaan met Hoogsensiviteit, te veel piekeren, moeite met het aangeven van grenzen, te veel stress ervaren.

2.Natuurgeneeskundig/orthomoleculair

We kijken naar je voedingspatroon en waar je deze kunt verbeteren en aanpassen. Tevens zetten we voeding in als medicijn. Dit intake pakket bestaat uit een uitgebreide  fysieke anamnese gericht op de klachten en de geschiedenis ervan. Aangevuld met een neuro4profiel assessment. Daar waar nodig nemen we een test af met een bioresonantie. Er kan eventueel nog geadviseerd worden om verdere testen te ondergaan, zoals o.a een bloed test om meer inzicht te krijgen in het huidige beeld in relatie tot de hulpvraag.

 Welke lichamelijke problematieken:  exceem, darmen, longen(bronchitis, astma) allergieën en intoleranties, fibromyalgie, (chronische) vermoeidheid

3.Orthomoleculair+ HSP psychosociaal traject

Kies je voor dit traject dan ontvang je beide intake pakketten van hierboven.

Welke mentale, emotionele en fysieke problematieken: Lasten ondervinden van Hoogsensitiviteit en Depressie, Burn-out, angsten, (chronische) vermoeidheid, fibromyalgie

Plan hier zelf jouw intake naar keuze in
De intake vindt online plaats