Bloesem therapie

|
|
Bloesem therapie

Waarom Bloesem remedies?

Als je emoties je even te veel zijn

Uitgangspunt volgens dr. bach is dat de werkelijke oorzaak van ziekte ligt in het gevoelsleven van de mens. Velen van ons hebben last van angst, boosheid, onzekerheid, eenzaamheid, enzovoort. We weten niet altijd raad met onze gevoelens en emoties en als dit lang aanhoudt, kunnen we er letterlijk ziek van worden en allerlei lichamelijke klachten krijgen.

Iedere ziekte symptoom, ofdat nu fysiek of psychisch is , heeft ons een specifieke boodschap te vertellen. Het gaat er volgens dr.Bach om deze boodschap te onderkennen, te aanvaarden en ten behoeve van onze verdere levensreis te benutten. Bij de toepassing van de Bach Bloesem Remedies gaan wij niet uit van de aard van de ziekte, maar we behandelen het hele individu.

De Bach Bloesem Remedies ondersteunen je bij het ervaren van emoties, waar je problemen door ondervindt. Je leert je emoties te accepteren en in positieve zin te benutten. Niet door onderdrukking, maar door versterking van de bijbehorende positieve eigenschap. Bijvoorbeeld als iemand bang is zal hij meer moed ontwikkelen, bij spanning meer ontspanning, enz. Door het herstellen van de harmonie in onszelf kan ook de harmonie in ons lichaam terugkeren. Zo wordt de balans tussen lichaam en geest hersteld.

Jij bent uniek, haal het beste uit jezelf met Bachbloesem.

Blogberichten

Bach bloesem bij depressie

Bachbloesem bij depressie We gebruiken de omschrijving depressie wanneer iemand worstelt met een aanhoudende neerslachtige
Lees meer

Wilt u de kracht van bloesem therapie ervaren? Vul dan het onderstaande formulier in.

Uw naam *

Uw e-mailadres *

Uw adres *

Postcode *

Plaatsnaam *

Land *

Telefoonnummer

Geboortedatum

Klacht *